Facebook Pixel Κορωνοϊός: "Τέλος" και το τένις στην Ελλάδα!
Άλλα Σπορ
| 2020-03-13 19:25:00

"Τέλος" και το τένις στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού!

Sportdog Team
"Τέλος" και το τένις στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού!

Μπαίνει "λουκέτο" στην αντισφαίριση.

Την αναστολή αθλητικών δρατηριοτήτων λόγω κορωνοϊού αποφάσισε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης σε εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 1 και 2 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΦΕΚ 726/Β/8.3.2020), καθώς και του από 10.3.2020 δελτίου τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε με ΦΕΚ την 12/03/2012, αρ. Φύλλου 833, σε σημερινή νέα πρωινή συνεδρίασή του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

  1. Αναστέλλει προσωρινά μέχρι την 27/03/2020 κάθε αθλητική δραστηριότητα στα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α.

Από σήμερα καμιά ακαδημία-σχολή εκμάθησης δεν πρέπει να λειτουργεί, καμιά έστω και φιλική προπονητική συνάντηση δεν πρέπει να πραγματοποιείται, μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

  1. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α συστήνει αυστηρή τήρηση των ανωτέρω χωρίς καμιά παρέκκλιση. Για το λόγο αυτό αναθέτει επικουρικά στα Δ.Σ. των  Ενώσεών της την παρακολούθηση των ανωτέρω μέτρων και την άμεση ενημέρωση του Δ.Σ. της  Ε.Φ.Ο.Α., σε περίπτωση μη τήρησης των επιβληθέντων προσωρινών μέτρων.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση των Σωματείων-Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. και των Αθλητών/τριών σύμφωνα με τις Κυβερνητικές Αποφάσεις και Οδηγίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags