Facebook Pixel Λευτέρης Πετρούνιας: Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Πετρούνιας λόγω κορωνοϊού - Ακυρώθηκε ο τελικός!
| 2020-03-13 22:56:00

Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Πετρούνιας λόγω κορωνοϊού - Ακυρώθηκε ο τελικός!

Sportdog Team
Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Πετρούνιας λόγω κορωνοϊού - Ακυρώθηκε ο τελικός!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης γυρίζει άμεσα στην Ελλάδα.
 

Λευτέρης Πετρούνιας: Λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή των τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυμναστικής στο Μπακού αποφασίστηκε από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν η ακύρωση τους. Ο λόγος είναι φυσικά ο κορονοϊός και ο κίνδυνος εξάπλωσης του.

Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν θ’ αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου στους κρίκους και ο Νίκος Ηλιόπουλος στον τελικό της Κυριακής στο μονόζυγό.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ήταν πρώτος στον προκριματικό της Πέμπτης και ήταν το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, το 2ο στη σειρά στη διοργάνωση μετά από εκείνο στη Μελβούρνη.

Η τύχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού θα αποφασιστεί από την FIG η οποία θυμίζουμε πως μετέφερε τον τελευταίο αγώνα, αυτόν στην Ντόχα, από τον Μάρτιο στις 3-6/6. Ακόμη σημειώνουμε ότι η ΔΟΕ έχει δώσει παράταση στους αγώνες πρόκρισης έως τις 30/6.

Μετά από την ακύρωση των τελικών (14-15/3) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού η εθνική ομάδα της ενόργανης επιστρέφει εσπευσμένα στη βάση της και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 13:50 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/03), μέσω Κωνσταντινούπολης, με την πτήση “TK 1849” της “Turkish Airlines”.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς έξι αθλητές της Εθνικής ανδρών (Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος-Άγγελος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Γιώργος Γαριβάλδης), συνοδευόμενοι από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Δημήτρη Ράφτη, Θεόφιλο Λαλεχό, τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς, τον γιατρό Οδυσσέα Παξινό και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags