Facebook Pixel Sportdog.gr | Η έκκληση του Τσιτσιπά λόγω κορωνοϊού – Αυτό ζήτησε ο Έλληνας πρωταθλητής (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-03-17 13:08:00

Η έκκληση του Τσιτσιπά λόγω κορωνοϊού – Αυτό ζήτησε ο Έλληνας πρωταθλητής (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η έκκληση του Τσιτσιπά λόγω κορωνοϊού – Αυτό ζήτησε ο Έλληνας πρωταθλητής (ΦΩΤΟ)

Ξεχωριστό μήνυμα μέσω social media.

Την ιδιαίτερη ανησυχία αλλά και αγωνία του εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα από ένα μήνυμα που έστειλε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε έκανε έκκληση για ενότητα και προσοχή αυτές τις μέρες.

Συγκεκριμένα σχολίασε: «Δεν κάνω και πολλά τις τελευταίες μέρες. Τα πράγματα δεν είναι και πολύ παραγωγικά… Είναι τρελό πώς ο κόσμος τόσο γρήγορα έφτασε σε μια κατάσταση κρίσης, στη μία χώρα μετά την άλλη, κάτι που είναι ενοχλητικό και ανησυχητικό.

Είναι πρώτιστης σημασίας για όλους μας να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εμποδίσουμε την διάδοση της πανδημίας. Πρέπει να το τονίζουμε με κάθε τρόπο. Να προσέχετε, να είστε υγιείς και να φροντίζετε τους άλλους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haven’t been doing much the last couple of days. Things haven’t been very productive... It’s crazy how the world is so quickly evolving into a state of crisis, one country after the other, which is both unsettling and upsetting to see. It is imperative for all of us to unite and do whatever we can to stem the spread of this pandemic; this cannot be emphasized enough. Take care, stay healthy and look out for others. 

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags