Facebook Pixel Επίσημο: Τότε θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες!
| 2020-03-30 15:14:00

Επίσημο: Βγήκαν οι οριστικές ημερομηνίες των Ολυμπιακών Αγώνων!

Sportdog Team
Επίσημο: Βγήκαν οι οριστικές ημερομηνίες των Ολυμπιακών Αγώνων!

Ανακοινώσεις από την ΔΟΕ.

Είναι οριστικό! Με ανακοίνωσή της η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή γνωστοποίησε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου του 2021.

Η ΔΟΕ μαζί με τους διοργανωτές των Αγώνων αποφάσισαν την Δευτέρα (30/03) ότι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αυτό το καλοκαίρι (24/07-9/08), αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου 2021.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (30/03), ο διευθύνων σύμβουλος των Αγώνων, Τοσίρο Μούτο, δήλωσε ότι η επιτροπή κινείται "προς την κατεύθυνση" της τιμής των εισιτηρίων που αγοράστηκαν για τους αγώνες του 2020 στην αναπροσαρμοσμένη διοργάνωση ή την παροχή επιστροφών σε περίπτωση αλλαγών του προγραμματισμού της.

«Θέλουμε να τιμήσουμε τις προσδοκίες όλων εκείνων που αγόρασαν εισιτήρια εν μέσω μεγάλης ζήτησης», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μούτο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η νέα ημερομηνία θα φέρει ανακατατάξεις σε όλα τα αθλήματα που θα πρέπει να αλλάξουν το καλεντάρι τους και γι' αυτό το λόγο και η απόφαση πάρθηκε σχετικά νωρίς.

Όσο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου του 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags