Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα ημερομηνία για τον 9ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
| 2020-03-30 23:10:00

Νέα ημερομηνία για τον 9ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Sportdog Team
Νέα ημερομηνία για τον 9ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

O ΣΕΓΑΣ εξετάζει ήδη όλα τα ενδεχόμενα!

Σε συνέχεια της απόφασης για την αναβολή του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου, ο Δήμος Αθηναίων και ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνουν ότι ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2020 θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου.

Με αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων αποφάσισαν τη μεταφορά του αγώνα στις αρχές του φθινοπώρου, με την πεποίθηση ότι η νέα αυτή ημερομηνία θα δώσει το χρονικό περιθώριο ανάκαμψης από την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε και θα προσδώσει στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ένα χαρακτήρα προετοιμασίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο ΣΕΓΑΣ θα ενημερώσει με ξεχωριστό προσωπικό email όλους τους εγγεγραμμένους δρομείς για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί αναφορικά με τη διαχείριση της εγγραφής τους. Τέλος, στο ίδιο πλαίσιο, ο ΣΕΓΑΣ εξετάζει ήδη όλα τα ενδεχόμενα και πολύ σύντομα, ακολουθώντας και τις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων, θα ανακοινώσει και τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των αγώνων του Run Greece 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags