Facebook Pixel AEK για πρόκριση στην Ολλανδία!
| 2011-10-14 21:22:00

AEK για πρόκριση στην Ολλανδία!

AEK για πρόκριση στην Ολλανδία!

Στην Ολλανδία βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αύριο στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) αντιμετωπίζει την OCI Lions στον επαναληπτικό αγώνα του 25-27 που διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο στο Λαύριο, για τον 2ο γύρο του EHF Cup.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στη πόλη Γκέλιν, με πτήση μέσω Ντίσελντορφ λίγο μετά τις 15:00 και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι σχολίασε: «Θα είναι ντέρμπι είναι σαφές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης. Το μειονέκτημα είναι πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, κάνει πιο δύσκολο το έργο μας αλλά όχι ακατόρθωτο. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, θα παίξουμε την άμυνα μας και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε όσο γίνεται τα λάθη που κάναμε στην Ελλάδα και θεωρώ ότι αν συμβεί αυτό, ίσως έχουμε και τον πρώτο λόγο στην πρόκριση. Περιμένω να δω την ομάδα μου αρκετά πιο συνειδητοποιημένη για αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Συνήθως αυτές οι ήττες συσπειρώνουν και είχαμε την ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε πολύ στα λάθη μας και σε αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι θα δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο εδώ μέσα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags