Facebook Pixel Κατερίνα Στεφανίδη: "Καρφί" Στεφανίδη για Έλληνες και κορωνοϊό (BINTEO)
| 2020-04-20 23:25:00

"Καρφί" Στεφανίδη για Έλληνες και κορωνοϊό: "Γελάω όταν ακούω το πόσο πειθαρχημένοι είμαστε" (Vid)

Sportdog Team
"Καρφί" Στεφανίδη για Έλληνες και κορωνοϊό: "Γελάω όταν ακούω το πόσο πειθαρχημένοι είμαστε" (Vid)

Κατερίνα Στεφανίδη: Μια διαφορετική άποψη κατέθεσε η Κατερίνα Στεφανίδη σχετικά με το κατά πόσο οι Έλληνες επέδειξαν πειθαρχία αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, κόντρα σε όσα τονίζονται από τα ΜΜΕ και την πολιτεία.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως γελάει όταν ακούει το πόσο πειθαρχημένοι είναι οι Έλληνες, αφού όπως υποστήριξε, πριν από την απαγορεύση κυκλοφορίας, τα πάρκα και οι παραλίες ήταν γεμάτα παρά τις συστάσεις των ειδικών.

«Με κάνει λίγο να γελάω που το λέτε αυτό (σ.σ για την πειθαρχία των Ελλήνων)γιατί τις πρώτες δύο εβδομάδες, όταν ξεκίνησε, όχι η αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας, όταν μας έλεγαν μείνετε σπίτι σας μην βγαίνετε έξω το μόνο που έβλεπες στα κανάλια ήταν κόσμος στις παραλίες και σε πλατείες και σε πάρκα. Οπότε με κάνει λίγο να γελάω αυτό που λέτε το πόσο πειθαρχημένοι είμαστε. Στην πορεία πειθαρχήσαμε όπως νομίζω και στις περισσότερες χώρες με βάση τα μέτρα που πάρθηκαν. Έγινε καλή δουλειά στην Ελλάδα αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν είμαστε κάποιο μεγάλο αεροπορικό "λιμάνι" που να περνάει πάρα πολύς κόσμος. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ αυτό σε ότι έχει να κάνει με τον ιό. Βλέπουμε τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν τα τεράστια αεροδρόμια να υποφέρουν πολύ παραπάνω» σημείωσε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags