Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο - Πριν ένα χρόνο κέρδισε grand slam, σήμερα δουλεύει σε σούπερ μάρκετ λόγω κορωνοϊού!
Άλλα Σπορ
| 2020-04-26 22:02:00

Απίστευτο - Πριν ένα χρόνο κέρδισε grand slam, σήμερα δουλεύει σε σούπερ μάρκετ λόγω κορωνοϊού!

Sportdog Team
Απίστευτο - Πριν ένα χρόνο κέρδισε grand slam, σήμερα δουλεύει σε σούπερ μάρκετ λόγω κορωνοϊού!

Με τίποτα δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη στη ζωή ο Κέβιν Κράβιτζ, Γερμανός τενίστας που πριν ένα χρόνο πανηγύρισε την κατάκτηση του Roland Garros ως δίδυμο με τον συμπατριώτη του, Αντρέας Μις.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Κράβιτζ αναγκάστηκε να κάνει ένα... διάλειμμα από την καριέρα του και έπιασε δουλειά σε σούπερ μάρκετ, με αμοιβή 450 ευρώ, αποφασίζοντας να προσφέρει με αυτό τον τρόπο στην αντεμετώπιση της κρίσης.

«Γεμίζω τα ράφια και φροντίζω να φαίνονται τα λουκάνικα και τα τυριά», είπε στο Der Spiegel o No.13 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης του διπλού. «Τακτοποιώ και τις άδειες κούτες, ενώ έχω δουλέψει και ως security στην είσοδο, όπου ψέκαζα τα καρότσια με αντισηπτικό».

Ο 28χρονος Γερμανός, φυσικά, κατάλαβε πόσο τυχερός είναι στη ζωή... «Αυτή η εμπειρία με δίδαξε να έχω επιπλέον εκτίμηση σε αυτούς τους ανθρώπους. Οι συνάδελφοι εδώ σηκώνονται από τις 5 το πρωί, είναι στο κατάστημα στις 05:30 και γεμίζουν τα ράφια. Εγώ είχα την τύχη στη ζωή μου να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα».

Ο Κράβιτζ, πάντως, έχει τη δυνατότητα να προπονείται, χάρη στην εξαίρεση που έχει γίνει από την κυβέρνηση στους επαγγελματίες αθλητές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags