Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Ολυμπιακός: Η πρώτη εμφάνιση Γιαννακόπουλου μετά από καιρό με... καρφάρα για Ολυμπιακό!
Άλλα Σπορ
| 2020-05-11 23:24:00

Η πρώτη εμφάνιση Γιαννακόπουλου μετά από καιρό με... καρφάρα για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Η πρώτη εμφάνιση Γιαννακόπουλου μετά από καιρό με... καρφάρα για Ολυμπιακό!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Ολυμπιακός: Με ανάρτησή του στα social media ο Δημήτρης Γιανακόπουλος, μετά από αρκετές μέρες σχολίασε την αθλητική επικαιρότητα!

Με αφορμή λοιπόν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ την Τρίτη, όπου εκεί θα αποφασιστεί σε μεγάλο βαθμό τι θα γίνει με την Volley League Ανδρών και αν τελικά θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα και αν όχι τι θα γίνει με τον πρωταθλητή, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έκανε τη δική του πρόταση.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Θέλω να πιστεύω ότι εκεί στην ΕΣΑΠ που θέλετε να στεφθεί κάποια ομάδα πρωταθλήτρια, αυτή θα είναι του Παναθηναϊκού και όχι κάποια άλλη που έχει χάσει τρεις φορές σερί τελευταία ΑΠΌ τον Παναθηναϊκό".

Θυμίζουμε, πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει με επίσημες ανακοινώσεις ότι επιθυμούν διακοπή χωρίς να πάρει κάποια ομάδα τον τίτλο και όχι να στεφθεί πρωταθλητής ο πρώτος της βαθμολογίας Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags