Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βόλεϊ: Χαμός με το πρωτάθλημα στο βόλεϊ: "Δίκαιο" λέει ο Ολυμπιακός – "Καρφάρες" από ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!
Άλλα Σπορ
| 2020-05-20 23:20:00

Χαμός με το πρωτάθλημα στο βόλεϊ: "Δίκαιο" λέει ο Ολυμπιακός – "Καρφάρες" από ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!

Sportdog Team
Χαμός με το πρωτάθλημα στο βόλεϊ: "Δίκαιο" λέει ο Ολυμπιακός – "Καρφάρες" από ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!

Ολυμπιακός - Βόλεϊ: Ως μια απόφαση η οποία περιβάλλει το αίσθημα δικαίου και αποδίδει τον δέοντα σεβασμό στις προσπάθειες των αθλητριών της ομάδας χαρακτηρίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αυτή της ΕΟΠΕ που έβαλε τέλος στο πρωτάθλημα ανακηρύσσοντας την ομάδα πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού...

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2019-2020 κατακτώντας το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. το οποίο επικύρωσε τη βαθμολογία όπως αυτή είχε διαμορφωθεί πριν τη διακοπή της Volleyleague λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν για το τμήμα βόλεϊ γυναικών το οποίο στόχευε φέτος στην κατάκτηση του 2ου τρεμπλ της ιστορίας του, αλλά έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό (για 3η φορά σε 4 χρόνια) του Τσαλεντζ Καπ και εν συνεχεία τον 2ο ευρωπαϊκό τίτλο, αφού με απόφαση της CEV έχουν διακοπεί οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρά το γεγονός ότι η κατάκτηση του 8ου διαδοχικού πρωταθλήματος, δεν επετεύχθη στα γήπεδα, όπου ο Ολυμπιακός ήταν πρόθυμος να αγωνιστεί και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του, την απόφαση της ομοσπονδίας περιβάλει το αίσθημα δικαίου και αποδίδει τον δέοντα σεβασμό στις προσπάθειες των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με δεδομένο ότι κρίθηκε επιβεβλημένη η οριστική διακοπή των διοργανώσεων.

Αντιθέτως, ο «δικέφαλος του Βορρά» φρόντισε να βγάλει μια καυστική θέση αναφορικά με το γεγονός, βάλλοντας εναντίον τόσο της Ομοσπονδίας όσο και του προέδρου της, Γιώργου Καραμπέτσου!

 

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Συνεδρίαση με συνθήκες κρυφού σχολειού από τους πρόθυμους συμβούλους της ΕΟΠΕ»

Αναλυτικά η θεση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Σε μία συνεδρίαση διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με συνθήκες κρυφού σχολειού εν έτει 2020, δια τηλεφωνικής περιφοράς, ο Ολυμπιακός ορίστηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, συγκεντρώνοντας το απόλυτο των θετικών ψήφων των συμβούλων.

Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους συμβούλους της ΕΟΠΕ και ειδικότερα στους Βορειοελλαδίτες συμβούλους Νίκο Δατσέρη, Δήμητρα Χαριτίδου και Θεόφιλο Ορφανίδη (Θεσσαλονίκη), καθώς και τον Αντώνη Τελλόπουλο (Αλεξανδρούπολη) για την περήφανη στάση τους.

Στον ΠΑΟΚ, όπως ήταν επόμενο, υποδέχθηκαν με χαμόγελα, τον ορισμό των Ερυθρολεύκων ως Πρωταθλητές Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών από τους πρόθυμους συμβούλους της ΕΟΠΕ και από τον ακόμα πιο πρόθυμο Πρόεδρό της.

Βέβαια είναι γεγονός ότι θα πλήττονταν καίρια το βόλεϊ και τα κατάμεστα γήπεδα της φετινής σεζόν θα άδειαζαν του χρόνου, αν δεν ανακηρυσσόταν πρωταθλητής φέτος. Ο επόμενος παρακαλώ...».

Παναθηναϊκός ΑΟ:«Τίμιος Ολυμπιακός ο Καραμπέτσος επέλεξε να αδικήσει 11 ομάδες αντί για τη δική του»

Εκτός από τον ΠΑΟΚ ήταν και ο Παναθηναϊκός ΑΟ που αποφάσισε να μην αφήσει ασχολίαστη την ανάδειξη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή στο βόλεϊ γυναικών, με… προεδρική απόφαση, μέσω της ΕΟΠΕ…

Συγκεκριμένα, «κύκλοι» του «τριφυλλιού» στάθηκαν με σκωπτική διάθεση στην κατά καιρούς παραδοχή του Γιώργου Καραμπέτσου ότι υποστηρίζει τους «ερυθρόλευκους», ενώ έκαναν λόγο και για αδικία 11 ομάδων αντί για μιας!

«Ο Γιώργος Καραμπέτσος είναι τίμιος. Ο Γιώργος Καραμπέτσος σε κάθε άτυπη τηλεδιάσκεψη αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις του, λέει περήφανα ότι είναι Ολυμπιακός και αυτό το ξέρουμε όλοι και αυτό είναι προς τιμήν του. Ένας τίμιος Ολυμπιακός, λοιπόν, για να μην αδικήσει την ομάδα του που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας επέλεξε να αδικήσει τις υπόλοιπες έντεκα και τον ιδρώτα όλων των κοριτσιών. Τίμιος ο πρόεδρος…», ανέφεραν χαρακτηριστικά από στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags