Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καρφάρες" ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό λόγω... Αθήνας!
Άλλα Σπορ
| 2020-05-22 21:35:00

"Καρφάρες" ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό λόγω... Αθήνας!

Sportdog Team
"Καρφάρες" ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό λόγω... Αθήνας!

ΠΑΟΚ: Με ανακοίνωση του ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρεται στην συνεδρίαση της ΕΣΑΠ και την απόφαση για συνέχιση του πρωταθλήματος έχοντας δηλώσεις του Κώστα Παϊσιάδη, ενώ κλείνει τονίζοντας πως ένας ακόμα τίτλος θα κριθεί στην Αθήνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων της Volleyleague ανδρών σχετικά με το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος.

Στην οποία αποφασίστηκε η διεξαγωγή Final-4 πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής διάρκειας μέχρι την στιγμή της διακοπής λόγω της πανδημίας.

Παϊσιάδης: «Πρώτο μας μέλημα η υγεία των αθλητών»

Σχετικά με την απόφαση της τηλεδιάσκεψης της ΕΣΑΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του Σωματείου στη συνεδρίαση, κ. Κώστας Παϊσιάδης δήλωσε σχετικά στο acpaok.gr:

«Ο ΠΑΟΚ διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος, και στις δυο συνεδριάσεις, την πάγια θέση του περί διακοπής των πρωταθλημάτων. Το "όχι" του ΠΑΟΚ στη διεξαγωγή Final 4 μεταξύ των 4 πρώτων του βαθμολογικού πίνακα βασίζεται πάνω στη θέση του Σωματείου μας σχετικά με την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των αθλητών. Ακόμη, στηρίζουμε αυτή τη θέση μας στο γεγονός πως πρέπει να σκεφτούμε και τα επόμενα πρωταθλήματα. Θέλουμε να ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική σεζόν με φυσιολογικές συνθήκες και όχι υπό την πίεση του χρόνου, -πότε θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, πότε θα κλείσουμε ρόστερ, πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν-. Ακόμη, αυτή η απόφαση περί διεξαγωγής F4 προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα βάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία την ίδια την ομάδα, η οποία θα πρέπει να παραμείνει στην Αθήνα για σχεδόν 10 ημέρες. Όσο για το "όχι" του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ... Ο ΠΑΟΚ, ως 2ος της βαθμολογίας, θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας, που θα είχε στα ημιτελικά απέναντι απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος -με μειονέκτημα- έδρας θα παίξει στο ΟΑΚΑ».

Εν κατακλείδι, καταλήγουμε και πάλι σε μία διοργάνωση που θα κρίνει τίτλους, στην Αθήνα!

Ο ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά... Να διεκδικεί αυτό που του αναλογεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags