Facebook Pixel Sportdog.gr | Πετάει για Diamond League η Κατερίνα Στεφανίδη!
| 2020-06-17 04:33:00

Πετάει για Diamond League η Κατερίνα Στεφανίδη!

Sportdog Team
Πετάει για Diamond League η Κατερίνα Στεφανίδη!

Ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριες στοκ άλμα επί κοντώ, θα βρεθούν στις 2 Σεπτεμβρίου στη Λωζάνη, προκειμένου να συμμετάσχουν στον αγώνα της σειράς Wanda Diamond League.

Τόσο στους Άνδρες όσο και στις γυναίκες το αγώνισμα θα γίνει στο κέντρο της πόλης και δεν θα βαθμολογείται. Παρόλα αυτά οι συμμετοχές θα είναι πολλοί δυνατές και οι προοπτικές για καλές επιδόσεις υψηλές.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σήμερα ορισμένα από τα ονόματα αθλητών και αθλητριών που θα πάρουν μέρος στον αγώνα κι ανάμεσα τους ήταν και η ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κληθεί να αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού, Σάντι Μόρις, αλλά και τις Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς) και Αντζέλικα Μπένγκτσον (Σουηδία). Στους Άνδρες, το νέο αστέρι του αγωνίσματος, Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) θα συναγωνιστεί τις παλιές σταθερές αξίες του αγωνίσματος, τους Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία), Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία) και Πάβελ Βογιεκόβσκι (Πολωνία).

Η Στεφανίδη αναμένεται να κάνει ορισμένους αγώνες στη διάρκεια της σεζόν, κυρίως για να διατηρήσει την επαφή της με την αγωνιστική δράση, κι έπειτα όπως στο σύνολο τους οι αθλητές και αθλήτριες στον πλανήτη, θα στρέψει την προσοχή της στην προετοιμασία για τους αγώνες του 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags