Facebook Pixel Θλίψη: Απεβίωσε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βελίτσκοβιτς - Η ανάρτηση της Κορακάκη (ΦΩΤΟ)
| 2020-06-22 08:50:00

Θλίψη: Απεβίωσε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βελίτσκοβιτς - Η ανάρτηση της Κορακάκη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θλίψη: Απεβίωσε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βελίτσκοβιτς - Η ανάρτηση της Κορακάκη (ΦΩΤΟ)

Τεράστια θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της σκοποβολής η είδηση πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ. αεροβόλου γυναικών, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της γέννας, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, έπασχε από προεκλαμψία και μετά από επιπλοκές στον τοκετό, δεν άντεξε και απεβίωσε. «Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της», ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας.

Η Σέρβα αθλήτρια τον Φεβρουάριο του 2020 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό της Πολωνίας, εκεί όπου η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Μάλιστα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης έκανε ανάρτηση στο Facebook για την αδικοχαμένη Βελίτσκοβιτς, γράφοντας:

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια... Μπομπάνα, φεύγεiς τόσο νωρίς.

Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ... Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags