Facebook Pixel Οριστικό: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Γιούχα για Γιαννακόπουλο!
| 2020-07-07 23:05:00

Οριστικό: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Γιούχα για Γιαννακόπουλο!

Sportdog Team
Οριστικό: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Γιούχα για Γιαννακόπουλο!

Παναθηναϊκός: Ο Τάκης Μαλακατές είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στην σημερινή Γενική Συνέλευση της "Μάνας του Λόχου" στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το ψηφοδέλτιό του ήταν και το μόνο καθώς έθεσε υποψηφιότητα και ο Φοίβος Μορίδης, αλλά την απέσυρε μετά από λίγα λεπτά, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την Συνέλευση.

Μάλιστα, μερίδα οπαδών της Θύρας 13 αποδοκίμασε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την ώρα που ο Στέφανος Αυγουλέας διάβασε την ανακοίνωση του πρώην αφεντικού του Ερασιτέχνη, ενώ φώναξε και αρκετά συνθήματα ζητώντας γήπεδο στο ιστορικό "Απόστολος Νικολαΐδης".

Για το γηπεδικό αναφέρθηκε και ο νέος πρόεδρος επισημαίνοντας ότι θα πρέπει πρώτα να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα άλλα γήπεδα και να έχουν παραδοθεί τα... κλειδιά για να «πέσει η Λεωφόρος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θέση αντιπροέδρου θα έχει ο Δημήτρης Βρανόπουλος, ο οποίος είχε ενισχύσει οικονομικά σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια του PAO Alive.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο:

Μαλακατές Παναγιώτης, Βρανόπουλος Δημήτρης, Συνοδινός Θεόδωρος, Παπασχάλης Χαράλαμπος, Κυριζάκης Χρήστος, Ακριτίδης Χρόνης, Νίκας Σωτήρης, Αντωνιάδης Γιάννης, Κατσούλη Ελένη, Γαλάνη Κυριακή, Σκολίδης Λεωνίδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags