Facebook Pixel Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο πεπειραμένος τενίστας στο προσκήνιο.
| 2020-07-08 15:51:00

Κορυφαία είδηση για Τζόκοβιτς - Το λέει η περδικούλα του - Να τι ετοιμάζεται να κάνει!

Sportdog Team
Κορυφαία είδηση για Τζόκοβιτς - Το λέει η περδικούλα του - Να τι ετοιμάζεται να κάνει!

Αβέβαιος για τη συμμετοχή του στο US Open εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σε δηλώσεις του στη σερβική εφημερίδα "Sportski Zurnal". Ενόψει της επανέναρξης της αγωνιστικής δραστηριότητας στο τένις, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επικεντρώνεται περισσότερο στα ευρωπαϊκά τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια, με αποκορύφωμα βεβαίως το γκραν σλαμ του Παρισιού.

«Η συμμετοχή μου στο Ρολάν Γκαρός είναι σίγουρη, η Μαδρίτη και η Ρώμη βρίσκονται επίσης στην ατζέντα μου» δήλωσε ο «Νόλε», ενώ για τα τουρνουά στις ΗΠΑ ανέφερε: «Δεν είμαι ακόμη σίγουρος αν θα παίξω στο US Open. Σίγουρα δεν θα παίξω στην Ουάσινγκτον, το Σινσινάτι παραμένει στα σχέδιά μου».

Το τελευταίο διάστημα ο Τζόκοβιτς δέχθηκε σφοδρή κριτική για τα τουρνουά επίδειξης "Adria Tour" που διοργάνωσε, και που είχαν ως συνέπεια ο ίδιος και τρεις ακόμη τενίστες (ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο Μπόρνα Τσόριτς και ο Βίκτορ Τροΐτσκι) να κολλήσουν κορονοϊό. Απαντώντας στην κριτική αυτή, ο Σέρβος έκανε λόγο για «κυνήγι μαγισσών» και υποστήριξε ότι ο ίδιος μετατράπηκε σε αποδιοπομπαίο τράγο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags