Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη του Τριφυλλιού (0-3) και 1-0 στους τελικούς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-09 20:38:00

Τον διέλυσε! - Τρελό "πάρτι" του Παναθηναϊκού στου Ρέντη - Θέλει μια νίκη για τον τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τον διέλυσε! - Τρελό "πάρτι" του Παναθηναϊκού στου Ρέντη - Θέλει μια νίκη για τον τίτλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 3-0 στην έδρα του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό της Volley League!

Οι Πράσινοι χρειάζονται ακόμα μια νίκη, στον δεύτερο τελικό της Κυριακής (12/7) για να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών, που διεξήχθη στην έδρα του Ολυμπιακού (έχει το πλεονέκτημα), οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, φεύγοντας με μια μεγάλη νίκη, με 3-0 σετ, από το κλειστό του Ρέντη.

Πλέον, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα επιζητήσει και τη δεύτερη για να στεφθεί πρωταθλήτρια στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (12/7, 18:30), στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το συγκρότημα του Μουνιόθ Μπενίτεθ, από την πλευρά του, που ήταν προβλέψιμο στο παιχνίδι του και δεν είχε λύσεις, καλείται να ισοφαρίσει για να ξαναφέρει τη σειρά στο «Μελίνα Μερκούρη», για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα των τελικών, την άλλη Τετάρτη (15/7, 19:00).

Πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους» αποτέλεσε ο τραυματισμός του διαγώνιού τους, καθώς ο Φίνγκερ χτύπησε στον αστράγαλο στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ κι έκτοτε δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Τα σετ (πρώτος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός): 19-25, 22-25, 19-25.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags