09/07/20 - 21:22

Ηχηρό μήνυμα του προπονητή του Παναθηναϊκού: "Αποχώρησε ο πρόεδρός, μας θέλουμε βοήθεια" (Vid)

Sportdog Team
Ηχηρό μήνυμα του προπονητή του Παναθηναϊκού: "Αποχώρησε ο πρόεδρός, μας θέλουμε βοήθεια" (Vid)
944views

Το καμπανάκι κινδύνου για την επόμενη μέρα έκρουσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ζητώντας στήριξη από τον απλό κόσμο είτε από κάποιον χορηγό καθώς «η ομάδα περνάει μια δύσκολη στιγμή μετά την αποχώρηση του προέδρου».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του πρώτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε: «Τα πολλά λάθη ήταν από το σερβίς μας. Τις περισσότερες φορέας μας έβγαινε η τακτική μας. Το μπλοκ είναι κάτι που έχουμε δουλέψει πολύ όλον τον χρόνο. Είχαμε πολύ ενέργεια και μας βγήκε ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Να πούμε στους φίλους του βόλεϊ είναι ένας σπουδαίος τελικός. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο ημίχρονο. Το επόμενο ματς δεν αλλάζει κάτι για εμάς μετά από αυτή τη νίκη.

Θέλω να απευθυνθώ στους φίλους του Παναθηναϊκού. Αν αυτή την ομάδα την καμαρώνουν. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Αποχώρησε ο πρόεδρός μας. Χρειαζόμαστε βοήθεια. Αν θέλουν αυτή η ομάδα να διαλυθεί θέλουμε η οικογένεια του Παναθηναϊκού να μας βοηθήσει. Είτε να γίνουν μέλη, είτε κάποιος επιφανής Παναθηναϊκός μέσω χορηγίας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ