Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυνατές κούρσες στη Βάρη! Πολύ σημαντικές παρουσίες
Άλλα Σπορ
| 2020-07-15 06:35:00

Δυνατές κούρσες στη Βάρη! Πολύ σημαντικές παρουσίες

Sportdog Team
Δυνατές κούρσες στη Βάρη! Πολύ σημαντικές παρουσίες

Οι πρώτες δυνατές κούρσες της σεζόν θα γίνουν αύριο στο Διεθνές μίτινγκ Δρόμεια, που θα γίνει την Τετάρτη (15/7) στη Βάρη.

Η συμμετοχή στους αγώνες θα είναι μεγάλη, αφού αρκετοί πρωταθλητές στους δρόμους ταχύτητας θα κάνουν το ντεμπούτο τους. Ανάμεσα σε αυτούς και δύο αθλητές που ξεχώρισαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης, ο Κώστας Δουβαλίδης και ο Κώστας Ζήκος. Ο Δουβαλίδης θα κάνει ντεμπούτο στη Βάρη με συμμετοχή σε 200 μ. και 110 μ. εμπ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. "Η σεζόν φέτος είναι διαφορετική. Δεν κυνηγήσαμε σε καμία περίπτωση να βρεθούμε σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα. Θα κάνω κάποιους αγώνες για να παραμείνω ενεργός κι έπειτα θα ξεκινήσω την προετοιμασία για το 2021", είπε ο Δουβαλίδης και συμπλήρωσε: "Θα συμμετάσχω στους διασυλλογικούς Αγώνες κι έπειτα θα κάνω μια μίνι προετοιμασία στην Καλαμάτα ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ίσως πριν την Πάτρα κάνω ένα 200άρι στα Παπαφλέσσεια".

Στα 100 μ. των Ανδρών ο Κώστας Ζήκος και ο Γιάννης Νυφαντόπουλος δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια γρήγορη κούρσα κι ένα καλό για τα δεδομένα της εποχής αποτέλεσμα. Στα 200 μ. πέραν του Δουβαλίδη θα συμμετάσχει τόσο ο Παναγιώτης Τριβυζάς, όσο και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης.

Στις γυναίκες ξεχωρίζει η συμμετοχή της Ραφαέλας Σπανουδάκη, που θα ξεκινήσει τη χρονιά με 100 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση κι ευελπιστεί να πετύχει μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της. Η Μαρία Γάτου δηλώθηκε τόσο στα 100 μ. όσο και στα 200 μ., εκεί όπου θα πάρουν θέση εκκίνησης και η Κορίνα Πολίτη και η Άρτεμις Αναστασίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags