Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σαρώνει όλα - Νέο απίθανο ρεκόρ από τον Χάμιλτον!
| 2020-07-18 17:12:00

Τα σαρώνει όλα - Νέο απίθανο ρεκόρ από τον Χάμιλτον!

Sportdog Team
Τα σαρώνει όλα - Νέο απίθανο ρεκόρ από τον Χάμιλτον!

Formula 1: Στο δικό του(ς) κόσμο: Ο Λιούις Χάμιλτον συνέτριψε το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην Ουγγαρία και πήρε την 90η pole position της καριέρας του, με τον Βάλτερι Μπότας να συμπληρώνει το 1-2 της Mercedes. 3-4 από την Racing Point με Στρολ-Πέρεζ, 5-6 η Ferrari.

Formula 1 ένα άθλημα που τρέχουν 20 οδηγοί και στο τέλος η pole position πάει στον Λιούις Χάμιλτον!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν τρομερός στην Ουγγαρία και διέλυσε το ρεκόρ πίστας για την 90η pole της καριέρας του. Ο Χάμιλτον πέταγε στο Hungaroring όλη τη διάρκεια των κατατακτήριων και πήρε εύκολα την πρώτη θέση, με τα μαύρα βέλη να συμπληρώνουν το 1-2 με τον Βάλτερι Μπότας.

 

Η έκπληξη της ημέρας ήταν η Racing Point που με κινητήρα της Mercedes ο Λανς Στρολ θα ξεκινήσει τρίτος ενώ ο Πέρεζ τέταρτος. Για πρώτη φορά φέτος η Ferrari είχε και τους δύο οδηγούς της στο Q3 και κατάφερε να ξεπεράσει την Red Bull και τη McLaren και αύριο Φέτελ και Λεκλέρκ θα ξεκινήσουν 5ος κι 6ος αντίστοιχα.

Βέβαια το εντυπωσιακό είναι πως ο Γερμανός πιλότος της Scuderia, έκανε έναν αψεγάδιαστο γύρο αλλά έμεινε 1.3'' πίσω από τον Χάμιλτον! Ο «Mad» Μαξ, έκανε λάθος στο προ τελευταίο sector και δεν βελτίωσε τον χρόνο του ενώ η δύο McLaren έμειναν απλά μπροστά από τον 10ο Γκασλί.

Αντίθετα ο Άλμπον αλλά και οι Ρικιάρντο, Οκόν έμειναν καν να προκριθούν στο Q3.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags