Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αλέξανδρος Ράπτης: Ανατροπή με τον παικταρά - Τον έπεισαν και υπογράφει άμεσα - Αυτός τον... κράτησε στον ΠΑΟ!
Άλλα Σπορ
| 2020-08-02 22:50:00

Ανατροπή με τον παικταρά - Τον έπεισαν και υπογράφει άμεσα - Αυτός τον... κράτησε στον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Ανατροπή με τον παικταρά - Τον έπεισαν και υπογράφει άμεσα - Αυτός τον... κράτησε στον ΠΑΟ!

Παναθηναϊκός - Αλέξανδρος Ράπτης: Αν και έφτασε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, ο Αλέξανδρος Ράπτης που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, θα μείνει τελικά... Πράσινος!

Με παρέμβαση του κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ο παίκτης πείστηκε να μείνει, ενώ το Τριφύλλι κάλυψε τη μεγάλη οικονομική διαφορά που υπήρχε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο πατρινός διεθνής άσος θα μείνει «πράσινος» χωρίς buy out και θα παίξει στη διαγώνιο, θέση στην οποία αγωνίστηκε στους τελικούς των play-offs της Volley League και αναδείχτηκε MVP. Το συμβόλαιο του εξάλλου θα είναι ετήσιο και του χρόνου θα είναι ελεύθερος να μείνει στον Παναθηναϊκό ή να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς ρήτρα.

Έτσι λοιπόν, μετά την ανανέωση των Γιάκομπσεν, Πανταλέων, Ρανγκέλ και Πελεκούδα και τη μεταγραφή του Στεφάνου, ο Παναθηναϊκός κράτησε στο ρόστερ του και τον Αλέξανδρο Ράπτη. Πλέον οι Πράσινοι θα ρίξουν το βάρος στις διαπραγματεύσεις με τον Βόγιν Τσάτσιτς, στον οποίο έχει κατατεθεί ήδη πρόταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags