Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Έτοιμη να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα στίβου
| 2020-08-04 00:29:00

Αποκάλυψη από τη Σάκκαρη! Ήθελε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα στίβου

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τη Σάκκαρη! Ήθελε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα στίβου

Τις σκέψεις της να συμμετάσχει σε πρωτάθλημα στίβου αποκάλυψε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που ολοκλήρωσε στο Μόντε Κάρλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, θα επιστρέψει σήμερα στην αγωνιστική δράση στο «Palermo Open», στην Ιταλία, στο χωμάτινο τουρνουά του Παλέρμο.

Η 24χρονη πρωταθλήτρια αποκάλυψε, πάντως, πως είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να προπονηθεί για να τρέξει στα 100 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, αν ακυρωνόταν η σεζόν στο τένις!

«Αν η σεζόν ακυρωνόταν θα αγωνιζόμουν στον στίβο, στα 100 μέτρα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά στις 8 Αυγούστου. Το λέγαμε για πλάκα με τον γυμναστή μου, αλλά μέσα μου στ' αλήθεια ήθελα να τρέξω. Υπήρχαν οι φήμες ότι μπορεί η σεζόν στο τένις να ακυρωνόταν, οπότε σκέφτηκα να έκανα κάτι άλλο», δήλωσε η Σάκκαρη και συμπλήρωσε:

«Είμαι γρήγορη. Ήξερα πως δεν θα κέρδιζα σίγουρα, γιατί δεν είμαι επαγγελματίας. Αλλά ναι, το σκεφτόμουν. Μπορώ να τρέξω τα 100 μέτρα χωρίς εμπόδια και χωρίς χαμηλή θέση εκκίνησης στα 12,7 δευτερόλεπτα. Ο γυμναστής μου, που είναι επίσης ειδικός στο στίβο, μου είπε ότι αν προετοιμαζόμουν πιθανότατα μπορούσα να μπω στον τελικό». Να σημειωθεί πως η Σάκκαρη γυμνάζεται με τον άλλοτε πρωταθλητή στα αγωνίσματα ταχύτητας, κυρίως στα 200 μέτρα, Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags