Facebook Pixel Formula 1: Pole position για Μπότας στο Σίλβερστοουν
| 2020-08-08 17:43:00

Έγινε... Χάμιλτον ο Μπότας στο Σίλβερστουν!

Sportdog Team
Έγινε... Χάμιλτον ο Μπότας στο Σίλβερστουν!

Είναι πάντα το Νο2, δεν μπορεί να πιάσει τον Χάμιλτον, δεν του δίνονται ευκαιρίες... Έτσι είναι η αγωνιστική του Βάλτερι Μπότας πίσω από τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ή και όχι.

Ο Φινλανδός με έναν τρομερό τελευταίο γύρο, αλάνθαστος, υπέροχος έριξε... πανηγυρικό άκυρο στον Χάμιλτον που έψαχνε ακόμα μια pole στο σπίτι του και αύριο θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση του grid, μόλις δύο μέρες μετά την ανανέωσει της συνεργασίας του με την Mercedes που έκανε το 1-2.

Ο Χάμιλτον προσπάθησε αλλά έμεινε δεύτερος στην τελευταία του προσπάθεια, εκτός από τον Μπότας τα βλέμματα τράβηξε και ακόμα ένας οδηγός (για τους σωστούς λόγους), ο Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο αντικαταστάτης του Πέρεζ ήταν απίθανος με την Racing Point του και θα βρίσκεται στην 3η θέση, δείχνοντας πως το έχει ακόμα παρά το ότι η Renault τον... έκοψε το καλοκαίρι.

Ο Φερστάπεν ήταν τέταρτος ενώ ο Ρικιάρντο έκλεισε την πρώτη πεντάδα για αύριο. Η Ferrari για άλλο ένα Σάββατο ήταν αγωνιστική θλίψη με τον Λεκλέρκ να είναι 8ος πίσω από τους Στρολ και Γκασλί, ενώ Άλμπον και Νόρις έκλεισαν την 10αδα.

Η Scuderia μάλιστα είχε μόλις ένα μονοθέσιο στο Q3 αφού ο Φέτελ έμεινε εκτός, καθώς δεν το πάλεψε και πολύ στο... κάτι σαν μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας, ενώ εκτός έμεινε και ο αντικαταστάτης του του χρόνου Σάινθ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags