Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάρωσε η Υφαντίδου! Λήξη συναγερμού με Ντραγκομίροβα στο Πανελλήνιο
| 2020-08-11 22:58:00

Σάρωσε η Υφαντίδου! Λήξη συναγερμού με Ντραγκομίροβα στο Πανελλήνιο

Sportdog Team
Σάρωσε η Υφαντίδου! Λήξη συναγερμού με Ντραγκομίροβα στο Πανελλήνιο

Με την ολοκλήρωση των πρωινών αγωνισμάτων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων στην Πάτρα, η Σοφία Υφαντίδου (Βικέλας Βέροιας) πέρασε στην πρώτη θέση στο 7αθλο γυναικών με 4.570 βαθμούς.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια του επτάθλου σημείωσε 5,68 μ. (0,3) στο μήκος κι έπειτα έστειλε το ακόντιο στα 55,21 μέτρα. Στη δεύτερη θέση του αγωνίσματος βρίσκεται η Στέλλα Τζικανούλα (ΑΣ Τιτάν Σερβίων) με 4.438 β. και στην τρίτη η Μαρία Ζαχαρούδη (ΟΚΑ Καβάλας) με 4.272. Στους άνδρες ηγείται ο Άγγελος - Τζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) με 6.05 3 και ακολουθεί ο δίδυμος αδελφός του, Αντώνης Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) με 5.759. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 5.744 βαθμούς.

Εξάλλου, κάτι παραπάνω από ευχάριστα είναι τα νέα για την νεαρή πρωταθλήτρια των συνθέτων Αναστασία Ντραγκομίροβα, που έπεσε και χτύπησε στο γόνατο, στη διάρκεια της πρώτης προσπάθειες στον ακοντισμό . Η νεαρή αφού εξετάσθηκε από τον γιατρό των αγώνων, μετέβη στο νοσοκομείο Πάτρας, όπου στις εξετάσεις που της έγιναν διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό, που να εμπνέει ανησυχία. Παρόλα αυτά η αθλήτρια, δεδομένο του ότι πλέον βρίσκεται εκτός τροχιάς του ρεκόρ, θα κάνει μια συντηρητική παρουσία στο 800άρι, με το οποίο θα κλείσει την παρουσία της στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags