Facebook Pixel Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς - Αποκλείστηκε από τον Ράονιτς και έμεινε εκτός τελικού
Άλλα Σπορ
| 2020-08-28 22:35:00

Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς - Αποκλείστηκε από τον Ράονιτς και έμεινε εκτός τελικού (vid)

Sportdog Team
Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς - Αποκλείστηκε από τον Ράονιτς και έμεινε εκτός τελικού (vid)

Στους ημιτελικούς σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Western & Southern Open, καθώς ο Μίλος Ράονιτς έβαλε «φρένο» στον Έλληνα πρωταθλητή και με 2-0 σετ (7-6 (5), 6-3) ήταν αυτός που πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Ο Τσιτσιπάς δεν είχε «απάντηση» στο φοβερό σερβίς του Ράονιτς, αλλά ακόμη κι έτσι έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 1-0 στα σετ. Προηγήθηκε 6-5, με τον Ράονιτς να είχε το σερβίς για να παραμείνει... ζωντανός στο ματς. Ο Έλληνας τενίστας είχε την «χρυσή» ευκαιρία με το break-set point για να φτάσει στο 7-5 και να προηγηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ, με τον Έλληνα τενίστα να μπαίνει δυνατά (2-0), ωστόσο, και πάλι ο αντίπαλός του είχε τις λύσεις. Κανένας από τους δύο δε μπορούσε να ξεφύγει, με τον Ράονιτς να κάνει το 6-5 και αμέσως μετά να φτάνει στο 1-0, μετά από το διπλό λάθος του Τσιτσιπά στο δεύτερο σερβίς.

Με τη ψυχολογία στο... ζενίθ ο Καναδός έφτασε σχετικά εύκολα στο 2-0 και θα παίξει το Σάββατο (29/08) στον τέταρτο τελικό σε Masters διοργάνωση έχοντας τρεις ήττες, τις δύο από τον Τζόκοβιτς και μία από τον Ναδάλ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags