Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ στον παγκόσμιο αθλητισμό - Κορυφαία τενίστρια διαγνώστηκε με λέμφωμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-09-01 22:18:00

ΣΟΚ στον παγκόσμιο αθλητισμό - Κορυφαία τενίστρια διαγνώστηκε με λέμφωμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ στον παγκόσμιο αθλητισμό - Κορυφαία τενίστρια διαγνώστηκε με λέμφωμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του παγκοσμίου τένις η ανάρτηση της Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο στα social media, με την οποία ενημερώνει ότι διαγνώστηκε πρόσφατα με λέμφωνα Hodgkin.

Ο «Γολγοθάς» ξεκινά για την 31χρονη Ισπανίδα, πρώην νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες για έξι μήνες. Στην ανάρτηση που ανέβασε στο διαδίκτυο εκφράζει την αισιοδοξία πως θα βγει νικήτρια από τη δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει.

Η Ναβάρο είχε ανακοινώσει αιφνιδιαστικά ότι η τρέχουσα σεζόν θα είναι η τελευταία της στο tour, ενώ πριν από λίγες ημέρες απέσυρε τη συμμετοχή της από το US Open. 

Αρχικά θεωρήθηκε ότι αυτό συνέβη λόγω κάποιου τραυματισμού, αλλά τελικά τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Στην μέχρι τώρα καριέρα της η Ισπανίδα έχει δύο τίτλους στην κατοχή της, ενώ έφτασε 7 φορές μέχρι τα προημιτελικά ενός Grand Slam.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκα με λέμφωμα Hodgkin. Θα χρειαστεί να ακολουθήσω χημειοθεραπείες για έξι μήνες. Είμαι καλά, είμαι ήρεμη επί του παρόντος και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω ό,τι κι αν έρθει» αναφέρει η Ναβάρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags