Facebook Pixel Έτσι θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021 - Τα αντίμετρα του Τόκιο για τον κορωνοϊό
| 2020-09-23 08:22:00

Έτσι θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021 - Τα αντίμετρα του Τόκιο για τον κορωνοϊό

Sportdog Team
Έτσι θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021 - Τα αντίμετρα του Τόκιο για τον κορωνοϊό

Η Ιαπωνία θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους αλλοδαπούς αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2021, να υποβάλουν σχέδιο για τον καθορισμό της θέσης παραμονής τους, των τόπων προπόνησης και των πόλεων που θα φτάσουν και θα μετακινηθούν, ως μέρος των αντιμέτρων για τον κορωνοϊό, όπως ανέφερε η ιαπωνική εφημερίδα Yomiuri.

Όπως σημειώνει, επικαλούμενη σχέδιο από την κυβέρνηση και πηγές της οργανωτικής επιτροπής, οι αθλητές δεν θα πρέπει να περάσουν περίοδο καραντίνας δύο εβδομάδων, όμως θα πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις κατά την άφιξή τους στη χώρα.

Μεταξύ των επιλογών που θα συζητήσει η Ιαπωνία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, θα είναι και ο περιορισμός στις μετακινήσεις των αλλοδαπών αθλητών στην χώρα και σε μέρη, όπως πόλεις που φιλοξενούν εθνικές αντιπροσωπείες και άλλους χώρους προπόνησης, συνεχίζει η εφημερίδα.

Η Ιαπωνία έχει αποφύγει την μεγάλη έξαρση της επιδημίας που παρατηρείται σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ινδία και η Βραζιλία, με περίπου 80.000 κρούσματα και περίπου 1.500 θανάτους μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags