Facebook Pixel Sportdog.gr | ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ο Τσιτσιπάς στο Ρολάν Γκαρός - Θα σηκώσει την κούπα;
Άλλα Σπορ
| 2020-10-06 11:17:00

ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ο Τσιτσιπάς στο Ρολάν Γκαρός - Θα σηκώσει την κούπα;

Sportdog Team
ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ο Τσιτσιπάς στο Ρολάν Γκαρός - Θα σηκώσει την κούπα;

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά "Ρολάν Γκαρός" έφτασε και ο 22χρονος τενίστας γίνεται ο πρώτος Έλληνας που συμμετέχει στα προημιτελικά του γαλλικού όπεν στο Παρίσι. Ο Στέφανος ξέρει ότι με νίκη απέναντι στον Ρούμπλεφ (17.00 7/10), θα γράψει ιστορία και θα κάνει το επόμενο βήμα που αναζητά αγωνιωδώς το τελευταίο διάστημα.

Ο Έλληνας άσος είναι το φαβορί για νίκη κόντρα στον Ρούμπλεφ, ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι εύκολο για τον πρωταθλητή μας και αυτό γιατί ο Ρώσος είναι ο αντίπαλος που τον δυσκολεύει παραδοσιακά. Στις 27 Σεπτεμβρίου οι δυο τενίστες κοντραρίστηκαν στο τελικό του ATP του Αμβούργου, με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να επικρατεί 2-1 σετ και να κατακτά το τρόπαιο.

Σε επίπεδο Γκραν Σλαμ ο Στέφανος έχει αντιμετωπίσει τον Ρώσο μια φορά τον Αύγουστο του 2019 στο US Open και γνώρισε την ήττα 3-1 σετ και τον αποκλεισμό. Το μυστικό για τον Τσιτσιπά είναι στο κομμάτι της υπομονής, καθώς ο Ρούμπλεφ είναι διαθέσιμος να παίξει για ώρα το παιχνίδι των ράλι και να μην πάρει ρίσκα, άλλωστε έχει ανεξάντλητες δυνάμεις στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ωστόσο, διαθέτει αστείρευτο ταλέντο, μπορεί να παίξει καλύτερα και να πάρει τη νίκη, ώστε να γράψει τη δική στο ιστορία στο Ρολάν Γκαρός! Τι λέτε, μπορεί να το σηκώσει στη Γαλλία; Δείτε τι λένε οι αποδόσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags