Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς - Τένις: Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς - Έκανε... πλάκα στον Ρούμπλεφ - Στόχος του η κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2020-10-07 19:19:00

Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς - Έκανε... πλάκα σε Ρούμπλεφ - Πάει για κούπα στo Roland Garros (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς - Έκανε... πλάκα σε Ρούμπλεφ - Πάει για κούπα στo Roland Garros (ΒΙΝΤΕΟ)

Στέφανος Τσιτσιπάς - Τένις: Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέτριψε με 3-0 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Έλληνας τενίστας την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζόκοβιτς - Καρένιο Μπούστα και παρότι οι πιθανότητες δεν υπέρ του, φαίνεται πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και έχει στόχο την κούπα.

Μέχρι σήμερα, ο "Τσιτσι" φαινόταν να έχει ένα ψυχολογικό μειονέκτημα απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, από τον οποίο είχε ηττηθεί άδοξα στον τελικό του European Open, στο Αμβούργο, πριν από μερικές ημέρες. Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν! Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε απόψε επιβλητική εμφάνιση στο Παρίσι, νίκησε με 3-0 σετ (7-5, 6-2, 6-3) τον αντίπαλό του και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, καταγράφοντας τη δεύτερη παρουσία του στην τετράδα ενός Major τουρνουά, μετά το Australian Open το 2019.  

Αντίπαλός του θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags