Facebook Pixel Καταγγελία-σοκ από πρώην σύντροφο διάσημου τενίστα: "Πήγε να με πνίξει με μαξιλάρι" (ΦΩΤΟ)
| 2020-10-29 21:07:00

Καταγγελία-σοκ από πρώην σύντροφο διάσημου τενίστα: "Πήγε να με πνίξει με μαξιλάρι" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καταγγελία-σοκ από πρώην σύντροφο διάσημου τενίστα: "Πήγε να με πνίξει με μαξιλάρι" (ΦΩΤΟ)

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες της πρώην συντρόφου του Γερμανού τενίστα, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Όλγκα Σαρίποβα, η οποία αποκάλυψε ότι προσπάθησε να την πνίξει με μαξιλάρι!

Η πρώην τενίστρια ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον 23χρονο πρωταθλητή, όμως η σχέση τους έληξε άδοξα, όταν ο Ζβέρεφ, όπως αναφέρει στο μήνυμά της στα social media, έδειξε επιθετική συμπεριφορά και μάλιστα έφτασε μέχρι και στο σημείο να προσπαθήσει να την σκοτώσει!

Το 2019 κατά τη διάρκεια του US Open η Σαρίποβα είχε πάει βόλτα με τη σύντροφο του Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, όταν γύρισε στο ξενοδοχείο, ο Ζβέρεφ ήταν τόσο εκνευρισμένος που την έκλεισε στο δωμάτιο και προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι!

Η ίδια άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, αλλά ο Ζβέρεφ την πρόλαβε και της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο, όπως ισχυρίζεται η Ρωσίδα. Στη συνέχεια η νεαρή κατάφερε να ξεφύγει και βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ζητώντας βοήθεια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Όλγκα Σαρίποβα δηλώνει ακόμη πως είναι διαθέσιμη να περάσει και από ανιχνευτή ψεύδους, εάν ο Ζβέρεφ αμφισβητήσει τα λεγόμενά της

Δείτε την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη crazy Olya (@olyasharypova) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags