Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκη με σκληρή μάχη από Τσιτσιπά! - Παίζει την πρόκριση σε ντέρμπι με τον Ναδάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-18 00:23:00

Νίκη με σκληρή μάχη από Τσιτσιπά! - Παίζει την πρόκριση σε ντέρμπι με τον Ναδάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη με σκληρή μάχη από Τσιτσιπά! - Παίζει την πρόκριση σε ντέρμπι με τον Ναδάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγαλειώδη εμφάνιση έκανε για ένα σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το πρώτο, πάλεψε σκληρά στη συνέχεια και στο τέλος νίκησε με 2-1 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ κι έφυγε θριαμβευτής από την Ο2 Αρένα του Λονδίνου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ντομινίκ Τιμ κατέβαλε απόψε τον Ρώσο αντίπαλό του στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του γκρουπ «London 2020» και οι ελπίδες για υπερασπιστεί τον τίτλο του αυξήθηκαν.

Ο 22χρονος πρωταθλητής θα προκριθεί με νίκη επί του Ράφα Ναδάλ την τελευταία αγωνιστική, καθώς ο Ισπανός έχασε από τον Ντομινίκ Τιμ στον αγώνα που προηγήθηκε, ενώ σε περίπτωση νίκης του Ναδάλ και του Τιμ επί του Ρούμπλεφ, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία.

Ο Tsitsifast πήρε δια... περιπάτου το πρώτο σετ με 6-1 ύστερα από 19 λεπτά, αλλά ο Ρώσος έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει κατακτώντας το επόμενο με 6-4. Οι δύο τενίστες πήγαν πόντο-πόντο στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 5-2 στο τάι μπρέικ αλλά δέχθηκε σερί 4-0, που όμως δεν το πλήρωσε, καθώς με τρεις αναπάντητους πόντους έφτασε στο 7-6/6 και τη νίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags