Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν μασά τίποτα η Πόλακ! Συνεχίζει να ετοιμάζεται για τους χειμερινούς αγώνες
| 2020-11-28 06:35:00

Δεν μασά τίποτα η Πόλακ! Συνεχίζει να ετοιμάζεται για τους χειμερινούς αγώνες

Sportdog Team
Δεν μασά τίποτα η Πόλακ! Συνεχίζει να ετοιμάζεται για τους χειμερινούς αγώνες

Στη διαδικασία αποκατάστασης βρίσκεται η Ελένη Πόλακ, αφού τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι. Η άλτρια του Μανώλη Καραγιάννη έχει υποβληθεί σε μαγνητική που έδειξε πως βρίσκεται στην αρχή οστικού οιδήματος.

Η νεαρή την τελευταία εβδομάδα απέχει από την προπόνηση αλμάτων και τη Δευτέρα θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα, προκειμένου να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το χρόνο αποκατάστασης. "Είναι σε καλή κατάσταση, αφού η προετοιμασία το προηγούμενο διάστημα εξελίχθηκε δίχως προβλήματα. Οι ενοχλήσεις δεν είναι έντονες, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο προγραμματισμός που έχουμε κάνει αφορά τις διοργανώσεις του χειμώνα. Δυστυχώς με την υπάρχουσα κατάσταση - ακυρώσεις διοργανώσεων λόγω πανδημίας - δεν μπορούμε ακόμη να ξέρουμε σε ποιους αγώνες θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο εξωτερικό. Αν όλα πάνε καλά θα αγωνιστεί σε μίτινγκ στην Ευρώπη, καθώς και σε αγώνες που θα γίνουν στην Ελλάδα", εξήγησε ο ομοσπονδίας τεχνικός Μανώλης Καραγιάννης και συμπλήρωσε:

"Το ιδανικό για την Ελένη θα είναι να πετύχει το όριο (4,70 μ.) των Ολυμπιακών Αγώνων, στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου". Η Πόλακ έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, ωστόσο για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς θα πρέπει να επαναλάβει το ατομικό της ρεκόρ, επίδοση που σημείωσε την περίοδο που είχαν "παγώσει" οι ολυμπιακές προκρίσεις, λόγω των προβλημάτων της πανδημίας του ιού covid-19. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν του 2020, αφού κατάφερε να σταθεροποιηθεί σε μεγάλα άλματα και να φτάσει το ρεκόρ της στα 4,70 μέτρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags