Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κατεβαίνει χωρίς τη βασική ομάδα μόνο με νεάνιδες!
Άλλα Σπορ
| 2020-12-29 09:15:00

"Έσκασε" βόμβα μεγατόνων στον Ολυμπιακό: Κατεβαίνει χωρίς τη βασική ομάδα, μόνο με νεάνιδες!

Sportdog Team
"Έσκασε" βόμβα μεγατόνων στον Ολυμπιακό: Κατεβαίνει χωρίς τη βασική ομάδα, μόνο με νεάνιδες!

Ολυμπιακός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που αποφάσισε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Volley League μόνο με νεάνιδες!

Μετά την απόφαση για το χάντμπολ ανδρών, οι Ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν ότι θα αποδεσμεύσουν όλες τις αθλήτριες τους και στο βόλεϊ γυναικών, δίνοντάς τους το δικαίωμα να βρουν αλλού συμβόλαια, την ώρα που η Πολιτεία δεν έχει δεσμευτεί για το πότε θα αρχίσει και πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα.

«Θα κατέβουμε με νεανίδες, αποδεσμεύουμε όλες τις αθλήτριες» ήταν η θέση του Ολυμπιακού στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Volley League γυναικών, όταν έγινε γνωστό ότι οι υπόλοιπες ομάδες συμφωνούν τελικά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πρόταση την οποία υποστήριξε με θέρμη ο Παναθηναϊκός, οι Αμαζόνες, το Μαρκόπουλο, ενώ θετικοί σε αυτή την προοπτική ήταν εξ αρχής ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας.

Η ΕΟΠΕ στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τις 14 ομάδες ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν κυρώσεις υποβιβασμού για όσα σωματεία δεν κατέβουν, ενώ πολλές ομάδες έθεσαν θέματα οικονομικά, αλλά και αλλοίωσης πρωταθλήματος καθώς υπάρχουν ήδη αποχωρήσεις αθλητριών.

Για να μην υποβιβαστεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, αλλά μόνο με όσες αθλήτριες θελήσουν να παραμείνουν και κυρίως τις νεάνιδες του τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε εξ αρχής διά στόματος Μαλακατέ ότι δεν συζητά καν τη διακοπή του πρωταθλήματος, και στη συνέχεια οι ομάδες συμφώνησαν να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση για να δηλώσουν την πρόθεση τους να αγωνιστούν, και για να αποφύγουν πρόστιμα και αγωνιστικές επιπτώσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags