Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνδυνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Οι Ειδικοί κρούουν καμπανάκι λόγω κορωνοϊού
| 2021-01-21 10:19:00

Κίνδυνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Οι Ειδικοί κρούουν καμπανάκι λόγω κορωνοϊού

Sportdog Team
Κίνδυνος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Οι Ειδικοί κρούουν καμπανάκι λόγω κορωνοϊού

Μεγάλο Στοίχημα αποτελεί η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων σύμφωνα με τους ειδικούς.

Το μεγαλύτερο μέρος της Ιαπωνίας να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι διοργανωτές βρίσκονται υπό πίεση και οι ερωτήσεις για το αν τελικά θα πραγματοποιηθούν είναι πολλές.

Η Ιαπωνία έκλεισε τα σύνορά της για να μην εξαπλωθούν τα κρούσματα, αλλά ο ερχομός τόσο πολλών αθλητών προβληματίζει τους επιστήμονες, καθώς θα υπάρξουν 15.000 αθλητές και προσωπικό υποστήριξης

«Πρέπει να το διακινδυνεύσουμε; Είναι μεγάλος ο κίνδυνος με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων; Αντιμετωπίζουμε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από ό, τι πέρυσι, οπότε γιατί πρέπει να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που ακυρώθηκαν πέρυσι λόγω του κινδύνου μολύνσεων;»", δήλωσε στο Reuters ο Κεντάρο Ιουάτα, ειδικός των μολυσματικών ασθενειών από το Πανεπιστήμιο του Κόμπε.

Οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι η αναβολή των Αγώνων για ένα ακόμη έτος δεν είναι προς συζήτηση, αφήνοντας ως μόνες επιλογές τη διεξαγωγή ή την ακύρωση.

Οι φωνές που ζητάνε την ακύρωση των αγώνων ολοένα και πληθαίνουν, ενώ οι κάτοικοι της Ιαπωνίας έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους σε σχετικές δημοσκοπήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags