Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα... πήρε με θεατές - "Μπορώ να φύγω αν θέλετε..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-02-09 16:42:00

"Τρελάθηκε" ο Τσιτσιπάς - Τα... πήρε με θεατές - "Μπορώ να φύγω αν θέλετε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Τσιτσιπάς - Τα... πήρε με θεατές - "Μπορώ να φύγω αν θέλετε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε άνετα του Ζιλ Σιμόν στον πρώτο γύρο του Australian Open και εν συνεχεία έδωσε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στον δύο φορές πρωταθλητή του Open, Τζιμ Κούριερ.

Ο Έλληνας τενίστας παρουσιάστηκε αμήχανος όταν το κοινό άρχισε να γελάει με κάποιες από τις ατάκες του και... απείλησε να φύγει.

Όλα άρχισαν όταν ο Κούριερ τον ρώτησε αν περίμενε ότι θα κέρδιζε τόσο εύκολα τον Σιμόν. «Δεν ξέρω. Λοιπόν... Δεν ξέρω τι να πω. Προφανώς δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο εύκολο. Ήταν ένας υπέροχος αγώνας από την πλευρά μου» είπε.

Τότε κάποιοι από την εξέδρα αντέδρασαν φωνάζοντας. Ο Τσιτσιπάς έκανε κάποιες γκριμάτσες και χειρονομίες. Μετά χαμογέλασε λέγοντας «για να είμαι ειλικρινής...» και τότε ακούστηκαν περισσότερα γέλια.

Ο Τσιτσιπάς ομολόγησε ότι τα έκανε θάλασσα και συνέχισε. «Λοιπόν, νομίζω ότι έπαιξα έναν υπέροχο, θεαματικό αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος». Αυτό ώθησε το πλήθος σε περισσότερα γέλια και τον Τσιτσιπά να πει: «Τι κάνω εδώ;»

Στη συνέχεια προσποιήθηκε ότι θα αποχωρήσει από τη συνέντευξη. «Μπορώ απλώς να φύγω αν θέλετε! Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να παίζω στο Rod Laver και όλοι να γελούν».

Τελικά ο Κούριερ τον έπεισε να μείνει και τον ρώτησε για τον επόμενο αγώνα του που είναι εναντίον του Θανάση Κοκκινάκη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags