Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχουν... προηγούμενα Μεντβέντεφ και Τσιτσιπάς
| 2021-02-18 18:30:00

Έχουν... προηγούμενα Μεντβέντεφ και Τσιτσιπάς - Τα "γαλλικά" που έχουν ειπωθεί σε αγώνα τους

Sportdog Team
Έχουν... προηγούμενα Μεντβέντεφ  και Τσιτσιπάς - Τα "γαλλικά" που έχουν ειπωθεί σε αγώνα τους

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την επική νίκη επί του Ναδάλ, αντιμετωπίζει το πρωί της Παρασκευής (10:30) τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για μια θέση στον τελικό του Australian Open, σε μια «μάχη» με… παρελθόν… Η αρχή είχε γίνει στις 22 Μαρτίου του 2018 σε μια αναμέτρηση με πολλά… γαλλικά που ξεκίνησε μια… διαμάχη μεταξύ των δύο.

Συγκεκριμένα, τρία περίπου χρόνια πριν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 17 τότε) έπαιζε με τον Μεντβέντεφ (Νο 52 τότε) για τον πρώτο γύρο του Miami Open. Ο Ρώσος θα κερδίσει με 2-1, όμως αυτά που θα γίνουν μετά τον αγώνα θα μείνουν στην… ιστορία.

Ο Μεντβέντεφ θα επιτεθεί στον Στέφανο Τσιτσιπά και θα τον κατηγορήσει ότι τον έβριζε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Καλύτερα να σκάσεις. Στέφανε, θέλεις να με κοιτάξεις και να μιλήσεις; Πας στην τουαλέτα για πέντε λεπτά, μετά χτυπάς let και δεν ζητάς συγγνώμη και νομίζεις ότι είσαι καλό παιδί; Κοίταξέ με, κοίταξέ με!», φώναξε ο Ρώσος  με τον διαιτητή να προσπαθεί να τον διακόψει αλλά ο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης συνέχισε λέγοντας: «Αυτός το άρχισε. Αυτός το άρχισε. Είπε σκατορώσε, νομίζεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Δεν ξέρει πώς να τσακώνεται. Είναι ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει να τσακώνεται. Αν δεν λέει τίποτα, δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Αλλά όταν λέει κάτι και θέλει να τσακωθούμε, πρέπει να το κάνει. Και αυτός ούτε που με κοιτάει».

Από εκείνο το σημείο και μετά οι δυό τους έχουν τελείως τυπικές σχέσεις και σίγουρα δεν… χαίρονται πολύ όταν βλέπει ο ένας τον άλλο, βάζοντας ένα επιπλέον κίνητρο στις αναμετρήσεις τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags