Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Βούλιαξε" τον Καναδά με 19-6 η Εθνική - Ζωντανή για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα
| 2021-02-18 18:07:00

"Βούλιαξε" τον Καναδά με 19-6 η Εθνική - Ζωντανή για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα

Sportdog Team
"Βούλιαξε" τον Καναδά με 19-6 η Εθνική - Ζωντανή για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα

Εθνική Ελλάδας: Πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ, η Εθνικής ομάδα πόλο ανδρών κέρδισε με 19-6 τον Καναδά «κλείνοντας» τους αγώνες της για Α’ Όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η «γαλανόλευκη» κατέκτησε τη δεύτερη θέση και παράλληλα την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στόχος των πάντων στην Εθνική είναι ο τελικός του προολυμπιακού, μιας και με αυτό τον τρόπο μπορεί να εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου ξεκίνησαν πολύ δυνατά, μιας και ήδη στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Η Εθνική μας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και «έκλεισε» το ημίχρονο προηγούμενη με 9-2. Με τους Καναδούς να μην μπορούν να ακολουθήσουν τους διεθνείς μας, η διαφορά έφτασε στα 10 τέρματα (14-4), με την εικόνα να μην αλλάζει μέχρι και την λήξη του αγώνα.

Αντίπαλος της Εθνικής μας στα προημιτελικά θα είναι η 3η ομάδα του Β’ Ομίλου και θα την μάθει το βράδυ της Πέμπτης (17/2).

ΚΑΝΑΔΑΣ – ΕΛΛΑΔΑ 6-19

Οκτάλεπτα: 1-6, 1-3, 2-4, 2-6.

ΚΑΝΑΔΑΣ (Τζ. Πίνο Πόρτσιο): Ραντένοβιτς, Πάτερσον, Ντζέρκοβιτς 1, Κονσταντίν – Μπικάρι 2, Σπούνερ Μ., Τοράκης, Κόουτ, Σπούνερ Σ 1., Γκαρντιγιάν, Σολεϊμάνιπακ 1, Σαποβάλ 1, Ντε Σόουζα, Ράιερ.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 2, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης.

Διαιτητές: Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Όχμε (Γερμανία).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags