Facebook Pixel Ντανίλ Μεντβέντεφ - Στέφανος Τσιτσιπάς: Live στον Sportdog.gr
| 2021-02-19 10:00:00

Live: Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς 3-0 σετ (ΤΕΛΙΚΟ)

Sportdog Team
 Live: Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς 3-0 σετ (ΤΕΛΙΚΟ)

Ντανίλ Μεντβέντεφ - Στέφανος Τσιτσιπάς: Live στον Sportdog.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση, να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam! Αντίπαλος το πρωί της Παρασκευής (19/02, 10:30) ο σούπερ φορμαρισμένος Nτανίλ Μεντβέντεφ, Νο4 στον κόσμο, που μετράει 19 σερί νίκες.

 Στις κερκίδες αναμένεται να βρεθούν 7.477 φίλαθλοι, οι περισσότεροι από τους οποίους θα στηρίζουν τον Τσιτσιπά, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Μελβούρνη, ενώ και οι ομογενείς θα δώσουν τον δικό τους τόνο. Οι δύο τενίστες έχουν βρεθεί έξι φορές αντιμέτωποι και ο Ελληνας πρωταθλητής έχει νικήσει τον Ρώσο μόνο στους τελικούς του ΑΤΡ του 2019.

Οι δυο τους έχουν κοντραριστεί, καθώς ο Στέφανος, κατά το παρελθόν, είχε χαρακτηρίσει το παιχνίδι του αντιπάλου του «βαρετό», ο Μεντβέντεφ είχε πει ότι δεν τον παίρνει στα σοβαρά, ενώ σε αναμέτρηση πριν από τρία χρόνια στο Μαϊάμι είχαν ανταλλάξει… γαλλικά στα ρωσικά και είχε επέμβει ο διαιτητής. Σήμερα και οι δύο έχουν ωριμάσει, αλλά και πάλι δεν θα μπορούσε να πει κάποιος ότι συνδέονται με φιλικές σχέσεις. Ενας από τους θεατές της αναμέτρησης των δύο νέων αθλητών θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει προκριθεί στον τελικό (νίκησε τον Ασλάν Καράτσεφ με 6-3, 6-4, 6-2).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags