Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα 3-0 σετ από Μεντβέντεφ
| 2021-02-19 12:57:00

Δεν πειράζει ρε Στέφανε! Ήττα με 3-0 σετ από Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά στη Μελβούρνη

Sportdog Team
Δεν πειράζει ρε Στέφανε! Ήττα με 3-0 σετ από Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά στη Μελβούρνη

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό της Μελβούρνης από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Έτσι ο Έλληνας τενίστας δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Ο Ρώσος πρωταθλητής, No 4 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε τον Στέφανος, ο οποίος ήταν κουρασμένος από την «τιτανομαχία» με τον Ράφα Ναδάλ, στα προημιτελικά του τουρνουά, με 6-4, 6-2, 7-5, και θα διεκδικήσει την Κυριακή το τρόπαιο στον τελικό κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με εντυπωσιακό σερβίς και τρομερή σταθερότητα από τη baseline, ο Μεντβέντεφ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και μόνο για ένα μικρό διάστημα στα μέσα του 3ου σετ, έχασε την αυτοσυγκέντρωση και την αποτελεσματικότητά του, επιτρέποντας στον Τσιτσιπά να αναθαρρήσει. Έτσι, πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο τελικό Grand Slam της καριέρας του, μετά το US Open 2019 (ήττα από Ναδάλ), όπου την Κυριακή (10:30GR-Eurosport) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια στη Μελβούρνη, Νόβακ Τζόκοβιτς στην 8η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour, με τον Σέρβο να προηγείται 4-3 στις νίκες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags