Facebook Pixel Νίκος Χαρδαλιάς - Κορωνοϊός: Αυτά τα πρωταθλήματα σταματάνε τη λειτουργία τους
| 2021-03-03 20:10:00

Νέο σοκ στον αθλητισμό! - Αυτά τα πρωταθλήματα βάζουν ξανά λουκέτο

Sportdog Team
Νέο σοκ στον αθλητισμό! - Αυτά τα πρωταθλήματα βάζουν ξανά λουκέτο

Νίκος Χαρδαλιάς - Κορωνοϊός: Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων COVID-19 των τελευταίων ημερών η Κυβέρνηση εκτός από τα υπόλοιπα μέτρα που πήρε αποφάσισε να βάλει ξανά… λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τα πρωταθλήματα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν είναι αυτά της Super League, Super League 2, Basket League και Volley League.

Αυτό σημαίνει ότι Volley League γυναικών, Α1 πόλο ανδρών, Α Εθνική πόλο γυναικών καθώς και η Handball Premier, που είχαν αρχίσει λίγο καιρό πριν ξαναμπαίνουν στον… πάγο μέχρι νεοτέρας.

"Αναστολή λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων. Εξαιρείται η χρησιμοποίηση εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών α) των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League και Super League 2, την Basket League και Volley League Και μόνο στις διεθνείς ευρωπαϊκές διοργανώσεις των διεθνών Ομοσπονδιών. Όλα τα άλλα τα πρωταθλήματα αναστέλλονται για τις επόμενες ημέρες,

Σε κάθε περίπτωση των παραπάνω εξαιρέσεων είναι εφικτή εφόσον ακολουθείται υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο προβλέπει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο και πριν από κάθε αγώνα έλεγχο με τεστ αντιγόνου για Covid19 από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Επιτρέπεται η χρήση των εγκαταστάσεων από όσους βρίσκονται στις ονομαστικές εγκαταστάσεις που εκδίδει η ΓΓΑ κατόπιν εισήγησης της ΕΟΕ και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την προετοιμασία τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων" δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτηριστικά στις ανακοινώσεις που έγιναν προκειμένου να ανακοπεί ο κορωνοϊός στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags