Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Δύσκολα στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς
| 2021-03-04 19:00:00

"Ζορίστηκε" αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς - Με Κατσάνοφ για μια θέση στα ημιτελικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ζορίστηκε" αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς - Με Κατσάνοφ για μια θέση στα ημιτελικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο, όμως ο Έλληνας τενίστας κέρδισε και απέκλεισε τον Χούμπερτ Χούρκατς με 6-4, 4-6, 7-5 και την Παρασκευή (5/3) θα παίξει με τον Κάρεν Κατσάνοφ (Νο30) στον προημιτελικό του Rotterdam Open. Ο αγώνας διήρκησε λίγο πάνω από 2 ώρες και μετά από δύο χαμένα ματς πόιντ, το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης ξεπέρασε το εμπόδιο του Πολωνού φτάνοντας για πρώη φορά στα προημιτελικά του τουρνουά της Ολλανδίας.

Ο Έλληνας τενίστας θα προηγηθεί με 2-1 στο 1ο σετ και με love service game θα φτάσει στο 3-2. Με 2 άσους θα ισοφαρίσει σε 4-4 ο Χούρκατς αλλά και πάλι ο Τσιτσιπάς με μπρέικ θα κλείσει το σετ στο 6-4. Στο δέυτερο σετ, το Νο6, θα προηγηθεί με 1-0 αι ενώ θα βρεθεί με πίσω με 0-30 στο 3ο θα το κερδίσει για να φτάσει στο 2-1. Ο Πολωνός ισοφαρίζει σε 3-3 και θα φτάσει σε διπλό μπρέικ πόιντ στο 7ο. Ο Χούρκατς θα πάρει προβάδισμα με 4-3. Με το σερβίς του θα φτάσει στο 5-3, με τον Στέφανο να μειώνει προσωρινά σε 5-4, όμως ο Πολωνός θα κλείσει στο σερβίς του και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο τελευταίο σετ ο Έλληνας τενίστας θα προηγηθεί με 2-1, όμως ο Πολωνός θα ισοφαρίσει σε 3-3, σε 4-4 και 5-5 όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από διπλό λάθος του Χούρκατς θα  θα φτάσει και σε 3 ματς πόιντ και θα κλείσει το σετ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags