Facebook Pixel Βαλεντίνο Ρόσι: "Βόμβα" στο Moto GP - Όρισε ημερομηνία απόσυρσης ο Βαλεντίνο Ρόσι
| 2021-03-24 01:10:00

"Βόμβα" στο Moto GP - Όρισε ημερομηνία απόσυρσης ο Βαλεντίνο Ρόσι

Sportdog Team
"Βόμβα" στο Moto GP - Όρισε ημερομηνία απόσυρσης ο Βαλεντίνο Ρόσι

Φαίνεται ότι ο Ιταλός έβαλε το σημείο που θα κρεμάσει το... κράνος του

Βαλεντίνο Ρόσι: Μπορεί να είναι στα 42, όμως ο "γιατρός" δεν δείχνει σημάδια ότι θέλει να βγει σε... σύνταξη. Ο Ιταλός, που πλέον αγωνίζεται στην δορυφορική ομάδα της Yamaha, Petronas Yamaha, σε δηλώσεις του ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα. "Επισήμως έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, αλλά ο στόχος μου είναι να αγωνιστώ για δύο χρόνια. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάνε τα πράγματα φέτος. Αν το διασκεδάσω, αν παλεύω για τις νίκες και το βάθρο, αν είμαι στους πρώτους πέντε, τότε θα συνεχίσω. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αξίζει η τόση σκληρή δουλειά".

Παράλληλα ο σπουδαίος αναβάτης μίλησε για τους στόχους του την φετινή σεζόν αναφέροντας ότι δεν είναι σε θέση να... χτυπήσει το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και για τον μεγάλο άτυχο του Moto GP που μέσα στο 2021 θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του. 

"Σε καμία περίπτωση δεν κοιτάζω το πρωτάθλημα. Η επιστροφή του δεν αλλάζει κάτι για μένα. Αυτό θα φανεί από τον πρώτο αγώνα. Σύντομα θα είναι πιο δυνατός από ποτέ. Ωστόσο όταν έλειπε οι υπόλοιποι δυνάμωσαν περισσότερο και πλέον δεν τον φοβούνται", είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags