Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Τους κάνει... πλάκα η Σάκκαρη - Διέλυσε και την Οσάκα και πέρασε στα ημιτελικά (BINTEO)
| 2021-03-31 21:48:00

Τους κάνει... πλάκα η Σάκκαρη - Διέλυσε και την Οσάκα και πέρασε στα ημιτελικά (BINTEO)

Sportdog Team
Τους κάνει... πλάκα η Σάκκαρη - Διέλυσε και την Οσάκα και πέρασε στα ημιτελικά (BINTEO)

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εκπληκτική για ακόμα μια φορά και προκρίθηκε στους 4 του Miami Open

Μαρία Σάκκαρη: Μπορεί η Ναόμι Οσάκα να είναι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, να μετρούσε 23 σερί νίκες σε tour και να είχε να ηττηθεί από τον Φεβρουάριο του 2020, όμως η Ελληνίδα τενίστρια έκανε το παιχνίδι της... ζωής της και πέτυχε μια επική νίκη με 6-0,6-4 παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Miami Open. Παράλληλα η Νο25 του κόσμου από την Δευτέρα (5/3) θα βρίσκεται ξανά στο top-20 μιας και με τους βαθμούς που παίρνει στη συγκεκριμένη διοργάνωση κατάφερε να ανέβει αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Τα πράγματα δεν άρχισαν καλά για την Ελληνίδα καθώς βρέθηκε πίσω με 0-40, όμως θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή και θα κάνει μπρέικ, ενώ κρατώντας το σερβίς της και σπάζοντας ξανά αυτό της Οσάκα θα βρεθεί στο 3-0. Θα ακολουθήσει ένα love game για το 4-0, ενώ με νέο μπρέικ και hold θα φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με το εντυπωσιακό 6-0 σε μόλις 21 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ η τενίστρια από την Ιαπωνία θα καταφέρει να σβήσει τρία μπρέικ ποίντ της Σάκκαρη και με δικό της σπάσιμο του σερβίς θα προηγηθεί με 2-0. Θα ακολουθήσει νέο μπρέικ της Οσάκα, όμως η Ελληνίδα θα αντιδράσει και θα μειώσει σε 3-1, όμως το Νο2 κερδίζοντας το επόμενο game θα ξεφύγει και πάλι με 4-1. Κάπου εκεί η "Sakkattack" θα ανακτήσει την συγκέντρωσή της και αφού θα κρατήσει δύο φορές το σερβίς της, ενώ παράλληλα θα σπάσει αυτό της Οσάκα με όπλο το backhand της θα ισοφαρίσει σε 4-4. Από εκεί και πέρα δεν γινόταν να σταματήσει κανείς την Μαρία Σάκκαρη καθώς θα κάνει αρχικά το 5-4 με μπρέικ και κερδίζοντας το τελευταίο game που σέρβιρε θα νικήσει με 6-4, κάνοντας έτσι το 2-0 και θα προκριθεί στα ημιτελικά του Miami Open.




Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags