Facebook Pixel Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός: Αφού... χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό... έχασε - Νέα αυτοκτονία ΠΑΟ στη Σύρο(ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-08 20:11:00

Αφού... χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό... έχασε - Νέα αυτοκτονία ΠΑΟ στη Σύρο(ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αφού... χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό... έχασε - Νέα αυτοκτονία ΠΑΟ στη Σύρο(ΒΙΝΤΕΟ)

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα έκανε ο Παναθηναϊκός στο νησί του Αιγαίου. Οι Πράσινοι κατάφεραν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-1 σετ, κάτι που έστεψε πρωταθλητές τους "ερυθρόλευκους", όμως κάπου εκεί... σταμάτησαν και τελικά ηττήθηκαν με 3-2 κάτι που τους απομακρύνει από τη δεύτερη θέση της Volley League

Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός: Απίστευτη κατάρρευση για τους Πράσινους στην Σύρο. Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 1-2, παρουσιάζοντας την καλή πλευρά τους κατάφεραν και τα... διέλυσαν όλα. Οι νησιώτες ανεβάζοντας την απόδοσή τους μπόρεσαν και αφού πρώτα ισοφάρισαν με 2-2, πήραν και το τάι μπρέικ με 17-15 φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη ανατροπή και νίκη. Μάλιστα  λίγο έλειψε να γίνει γενική συρραξή μεταξύ των παικτών. Ο Μπράουν με τον Ρανγκέλ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επήλθε η ηρεμία.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα που έκανε ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Φοίνικας Σύρου κατάφερε να αυξήσει την διαφορά του από τους διώκτες του στην μάχη για την δεύτερη θέση της Volley League.

Τα σετ: 25-17, 21-25, 18-25, 25-18, 17-15

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags