Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σωτήρης Πανταλέων: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Πανταλέων!
Άλλα Σπορ
| 2021-04-12 23:13:00

Τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται ο συγκινημένος Πανταλέων!

Sportdog Team
Τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται ο συγκινημένος Πανταλέων!

Ο "αιώνιος" αρχηγός του Τριφυλλιού είπε το οριστικό "αντίο" σε μια μεγάλη καριέρα, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ και σπουδαία ανατροπή.

Παναθηναϊκός - Σωτήρης Πανταλέων: Το τέλος μιας μεγάλης καριέρας γεμάτη επιτυχίες ανακοίνωσε μέσα σε συγκίνηση ο Σωτήρης Πανταλέων, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο κλειστό του Αμαρουσίου.

«Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Στον τελευταίο μου κύκλο στην ομάδα φέραμε ξανά στον Παναθηναϊκό τίτλους κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά» τόνισε ο Σωτήρης Πανταλέων.

«Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση αλλά είναι αυτό που είχα έβγαινε από μέσα μου και ό,τι έκανα πάντα το έκανα με κίνητρο την αγάπη που έχω για την ομάδα. Πήρα απίστευτη αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευτυχισμένος για αυτές. Όλα αυτά τα χρόνια είχα τρεις οικογένειες, αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού» κατέληξε στις δηλώσεις ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Ο Πανταλέων έχει σηκώσει τέσσερα πρωταθλήματα (1996,2004, 2006, 2020) , τρία κύπελλα (2007, 2008, 2010), ένα Λιγκ Καπ (2020) και ένα Σούπερ Καπ (2006).

Με την Εθνική ομάδα έχει 192 συμμετοχές, ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση στο τουρνουά. 

Αναλυτικά η αθλητική του καριέρα:

1992-2012 Παναθηναϊκός

2012 Λατίνα

2012-13 Παμβοχαϊκός

2013-14 Κάννες

2014-μέχρι σήμερα, Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags