Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πάρτι πρωταθλήματος στου Ρέντη και άνετη νίκη για Ολυμπιακό - Τραγικός ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-14 18:54:00

Πάρτι πρωταθλήματος στου Ρέντη και άνετη νίκη για Ολυμπιακό - Τραγικός ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάρτι πρωταθλήματος στου Ρέντη και άνετη νίκη για Ολυμπιακό - Τραγικός ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κερδίζοντας με 3-0 το "δικέφαλο του Βορρά", χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα κάνοντας φιέστα τίτλου στο κλειστό του Ρέντη

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Σε ένα σχεδόν τέλειο ματς και με... ραμμένο το τρίτο αστέρι στην φανέλα οι Πειραιώτες κέρδισαν εύκολα με 3-0 το "δικέφαλο του Βορρά" πανηγυρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το 30ο τίτλο της καριέρας τους. 

Στον αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί και προηγήθηκαν από νωρίς με μεγάλη διαφορά, έχοντας του Φρομ και Έγκλεσκαλνς έφτασαν άνετα στο 25-17. Με το πόδι πατημένο στο... γκάζι συνέχισαν και στο δεύτερο σετ και προηγήθηκαν με 9-2, πιέζοντας πολύ το σερβίς των αντιπάλων τους. Το σκορ έφτασε σε επίπεδα... μαμούθ και με άσο του Μιγιαϊλοβιτς και επίθεση του Εφραιμίδη έφτασε στο 25-12. Οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν πιο δυνατά στο τρίτο σετ και προηγήθηκαν μέχρι και με δύο πόντους, όμως οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν αντεπίθεση και με τον Φρομ πήραν διαφορά που κατάφεραν να την κρατήσουν ως το τέλος με 25-11.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Τα σετ): 25-17, 25-12, 24-11


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags