Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΟ Θήρας: Οι κοριτσάρες με τα... ασπρόμαυρα! - Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΑΟ Θήρας και πήρε το κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-16 22:43:00

Οι κοριτσάρες με τα... ασπρόμαυρα! - Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΑΟ Θήρας και πήρε το κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οι κοριτσάρες με τα... ασπρόμαυρα! - Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΑΟ Θήρας και πήρε το κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε με 3-0 την ομάδα από το νησί του Αιγαίου στην Ηλιούπολη και κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας της πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι

ΠΑΟΚ - ΑΟ Θήρας: Οι παίκτριες του "δικέφαλου του Βορρά" έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τις Κούμπουρα και Πότοκαρ νίκησαν εύκολα με 3-0 την ομάδα από το νησί του Αιγαίου και κατέκτησαν το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία τους. Βασική αιτία που οι "ασπρόμαυρες" κατάφεραν να ξεφύγουν τρεις φορές στο σκορ ήταν το σερβίς της Μερτέκη που αποδείχθηκε καθοριστικό στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι δύο αντίπαλοι  μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, με τις Θεσσαλονικές να παίρνουν διαφορά +4 (7-11), όμως οι παίκτριες της Σαντορίνης αντέδρασαν και μείωσαν σε 10-11. Τα λάθη όμως που έκαναν κυρίως στο μπλοκ, αλλά και οι ασταμάτητες Πότοκαρ και Κούμπουρα έγειρε την πλάστιγγα προς το "ασπρόμαυρο" κερδίζοντας το σετ με 20-25.

Στο δεύτερο σετ είχαμε... ντέρμπι με την Σαντορίνη να προηγείται με 14-13. Τότε η μπάλα για το σερβίς πήγε στη Μερτέκη που κάνοντας ένα απίστευτο σερί οκτώ πόντων έδωσε πλεονέκτημα στον "δικέφαλο του Βορρά" με 14-21. Τα πράγματα όμως δεν είχαν τελειώσει με τις νησιώτισσες να φτάνουν γρήγορα στο 19-21, όμως οι "ασπρόμαυρες" διατηρώντας την ψυχραιμία τους έκαναν το 2-0 με 21-25.

Στο τρίτο σετ η Μερτέκη... χτύπησε δύο φορές, μιας και αρχικά έκανε το 4-7, ενώ αργότερα και ενώ το σκορ ήταν 14-15 η Ελληνίδα αθλήτρια κατάφερε και το έκανε 14-19. Η Σαντορίνη, όμως δεν είχε πει την τελευταία της... κουβέντα και κατάφερε, με την Γουάλας, να προηγηθεί με 20-19. Κάπου εκεί, όμως, ο ΠΑΟΚ έδειξε ενέργεια και κατάφερε να κάνει το 3-0 με 23-25 και να νικήσει τον ΑΟ Θήρας κατακτώντας τον τίτλο.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags