Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε εύκολα στον τελικό του Μόντε Κάρλο
| 2021-04-17 15:57:00

Η υπόθεση έγινε παιχνιδάκι! Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς - Έδειξε την ανωτερότητά του

Sportdog Team
Η υπόθεση έγινε παιχνιδάκι! Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς - Έδειξε την ανωτερότητά του

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Βρετανού, Ντάνιελ Εβανς, στο Court Rainier II στον ημιτελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την αγωνιστική ανωτερότητα του έδειξε σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Βρετανού, Ντάνιελ Εβανς, στο Court Rainier III, στον ημιτελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο, και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό, όπου θα διεκδικήσει το πρώτο του τρόπαιο Masters 1000.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου απέναντι στο δήμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντάνιελ Έβανς και με το επιβλητικό 6-2, 6-1 επί του έμπειρου Βρετανού, σφράγισε την παρουσία του στον 3ο τελικό Masters της καριέρας του.

To No5 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την ήττα από τον Ράφαελ Ναδάλ στο Rogers Cup 2018 και τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μαδρίτη το 2019, θα προσπαθήσει να εκπληρώσει ένα μεγάλο του στόχο με την κατάκτηση του πρώτου ATP 1000 στην καριέρα του.

Αυτός θα είναι ο 14ος τελικός για τον Στέφανο στο ATP Tour, διεκδικώντας τον 6ο και δεύτερο σημαντικότερο τίτλο του, μετά το ATP Finals το 2019. Στον τελικό, περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Ρούμπλεφ-Ρουντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags