Facebook Pixel Στέφανος Τσίτσιπας: Μπορείς Στέφανε! Αυτός είναι αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό του Monte Carlo (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-04-17 20:14:00

Μπορείς Στέφανε! Αυτός είναι αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό του Monte Carlo (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπορείς Στέφανε! Αυτός είναι αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό του Monte Carlo (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του σπουδαίου Έλληνα τενίστα! Αυτόν θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο του Masters στο Monte Carlo.

Στέφανος Τσίτσιπας: Ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον αυριανό (18/4) τελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο. Ο 24χρονος Ρώσος νίκησε στον δεύτερο ημιτελικό τον Νορβηγό Κάσπερ Ρούουντ 6-3, 7-5 και πλέον θα διεκδικήσει και αυτός (όπως και ο Έλληνας πρωταθλητής) τον πρώτο τίτλο του σε «1000άρι» τουρνουά της ATP.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπλεφ στα προημιτελικά έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας με 6-2, 4-6, 6-2 τον «βασιλιά του χώματος» Ράφα Ναδάλ. Νωρίτερα, είχε αποκλείσει τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο και τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ. Ο Ρώσος βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει ήδη κατακτήσει φέτος έναν τίτλο, στο τουρνουά του Ρότερνταμ, όπου στον ημιτελικό είχε νικήσει τον Τσιτσιπά 6-3, 7-6.

Συνολικά, οι δύο τενίστες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι έξι φορές στο πλαίσιο του ATP Tour και έχουν μοιραστεί από τρεις νίκες. Έχουν συναντηθεί άλλη μία φορά σε τελικό, πέρυσι στο Αμβούργο, όπου ο Ρούμπλεφ επικράτησε με 6-4, 3-6, 7-5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags