Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρίγκηπας στο Μονακό ο Τσιτσιπάς - Νίκησε τον Ρούμπλεφ και το... σήκωσε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-18 17:17:00

Πρίγκηπας στο Μονακό ο Τσιτσιπάς - Νίκησε τον Ρούμπλεφ και το... σήκωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρίγκηπας στο Μονακό ο Τσιτσιπάς - Νίκησε τον Ρούμπλεφ και το... σήκωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας τενίστας ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Ρώσο και με 6-3, 6-3 μόλις σε 71 λεπτά κατάφερε και κέρδισε τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς: Παίζοντας εκπληκτικά και μόλις σε 71 λεπτά, ο Έλληνας τενίστας νίκησε με 6-3, 6-3 τον Αντρέι Ρούμπλεφ και κατέκτησε το Masters του Μόντε Κάρλο. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για τέτοιο τουρνουά της καριέρας του, ενώ ο έκτος συνολικά σε 14 τελικούς που έχει αγωνιστεί.
Στο πρώτο σετ ο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε με break κάνοντας το 2-0 και συνέχισε με την διατήρηση του σερβίς του (3-0). Ο Ρώσος θα μειώσει σε 3-1, όμως ο Έλληνας τενίστας με love σέρβις game θα κάνει το 4-1. Ο Ρούμπλεφ θα μειώσει σε 4-2 και 5-3, όμως ο Τσιτσιπάς θα καταφέρει να κρατήσει το σερβίς του και θα κάνει 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας θα κάνει και πάλι γρήγορο break και θα προηγηθεί με 3-1. Ο Ρούμπλεφ θα μειώσει σε 3-2, αλλά και 4-3, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα καταφέρει να κρατήσει το σερβίς του και με νέο break θα φτάσει στο 6-3 και την κατάκτηση του τίτλου. 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags