Facebook Pixel Απίστευτες σκηνές στην Ίμολα - Τράκαραν και ακολούθησαν... χειρονομίες και τσακωμός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-18 18:11:00

Τρακάρισμα-σοκ στην F1 - Σμπαράλια τα μονοθέσια Μπότας και Ράσελ - Τσακώθηκαν στην πίστα! (Vid)

Sportdog Team
Τρακάρισμα-σοκ στην F1 - Σμπαράλια τα μονοθέσια Μπότας και Ράσελ - Τσακώθηκαν στην πίστα! (Vid)

Βάλτερι Μπότας και Τζόρτζ Ράσελ συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια του grand prix στην Ίμολα με αποτέλεσμα να βγουν και οι δύο εκτός αγώνα και να επικρατεί ένταση ανάμεσά τους, με σκηνές που δεν βλέπουμε συχνά σε αγώνα της Φόρμουλα 1

Βάλτερι Μπότας - Τζόρτζ Ράσελ: Επεισοδιακό ήταν το γκραν πρι της Ίμολα, με τους δύο πιλότους να συγκρούονται στον 33ο γύρο και να βγαίνουν εκτός συνέχειας. Η επαφή που είχαν, έφερε κόκκινη σημαία στον αγώνα, μέχρι να μαζευτούν τα συντρίμμια των μονοθεσίων τους. Ο πιλότος της Mercedes ήταν εκείνος που είχε την εσωτερική σε αριστερή στροφή και λόγω της κλίσης χρειάστηκε να κάνει λίγο προς τα δεξιά. Εκείνη την ώρα ερχόταν ο Βρετανός που προσπαθούσε να τον προσπεράσει από την εξωτερική. Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός της Williams να σπινιάρει, να χάσει τον έλεγχο και να συγκρουστεί με τον Φινλανδό.

Αφού δεν χτύπησε κανείς, από το ατύχημα, ήταν η ώρα για τα νεύρα με τους Βάλτερι Μπότας να κάνει χειρονομίες προς τον Τζόρτζ Ράσελ  και τον τελευταίο να απαντάει με ένα χαστούκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags